La caseta del CPA torna al Josefina Mascareñas per Festa Major

Després de canviar l'emplaçament de la caseta en la Festa Major de l'any passat, en la d'enguany el CPA tornarà a col·locar-la al lloc tradicional: la zona del pàrquing Josefina Mascareñas

La tradicional caseta de Festa Major del Centro cultural Andaluz de Sant Cugat tornarà aquest any a l'emplaçament on feia ja moltes edicions que hi era: la zona del pàrquing Josefina Mascareñas. L'any passat, l'Ajuntament va obligar al CPA a col·locar la caseta en una altra ubicació -es van posar davant mateix de l'edifici de l'entitat-, a causa d'unes queixes dels veïns de la zona. Aquest any, però, la caseta tornarà al seu lloc original, on realitzarà les activitats i celebracions de cada edició.

Segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat, el Centro Cultural Andaluz va rebre el dimecres 30 de maig a la tarda la confirmació del permís per a poder situar-se al Josefina Mascareñas. Després que just acabar la Festa Major 2017, l'entitat demanés amb una petició a l'alcaldia retornar al lloc original en la d'aquest 2018. "L'endemà de la Festa Major de l'any passat vam fer arribar una notificació a l'alcaldia, en la que demanàvem tornar al lloc tradicional. El 30 de maig ens ha arribat la resposta", ha explicat el president del CPA, Miguel Jiménez. "No ha estat fàcil perquè el canvi d'emplaçament va produir-se per un moviment veïnal i, entenc que era difícil acontentar tothom", ha afegit.

Pel que fa a la polèmica per les queixes veïnals de l'any passat, Jiménez ha assegurat que des del CPA no es van sentir "atacats" en cap moment. "De fet, molts dels membres de l'entitat són veïns de la zona", ha explicat el president. En aquest sentit, ha afegit que tothom té "dret a gaudir del poble" i ha volgut garantir que les activitats que es facin aquest any a la caseta respectaran els horaris, per tal de "minimitzar l'impacte de les activitats respecte als veïns".

De cara a la Festa Major, Miguel Jiménez ha explicat que aquest any, el CPA ha aconseguit "aglutinar més socis i l'objectiu és tornar a la tradicionalitat". A diferència de l'any passat, aquest any l'entitat vol apostar per la música. "Aquest any viurem una part de la festa que serà especial. Portarem dos grups molt reconeguts dins del món del flamenc", ha afirmat Jiménez.

Així doncs, durant la Festa Major del 2018, la caseta del Centro Popular Andaluz torna a la seva ubicació tradicional amb ganes d'alleugerir la polèmica i respectar el descans dels veïns, però també amb la il·lusió i la gresca de la Festa Major.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem