La Festa Major Alternativa ja té cartell definitiu

Tot i que el pregó es pronunciarà el dijous, 30 de juny, l'activitat començarà el dimecres, dia 29, amb el muntatge de l'espai

L'organització de la Festa Major Alternativa de Sant Cugat ha fet pública la programació definitiva de l'edició d'enguany, que se celebra a la rambla del Celler del 29 de juny al 2 de juliol. Tot i que el pregó se celebrarà el dijous, dia 30, a les 20 hores, la festa arrencarà dimecres amb el muntatge i decoració de l'espai.

D'aquesta manera, l'organització fa una crida perquè tots aquells que vulguin participar se citin a les 17 hores al parc de la rambla, on a les 21 hores es farà un sopar de germanor, i a la nit, una performance Akelarre donarà el tret de sortida a la festa amb música de Dub Sould Sound System & Riki Undersounds.

Dijous, l'activitat començarà amb el IV Concurs de Graffiti i Art Mural Jaume Castañé i Campmany a les 18 hores. Entre altres activitats, Infinits Somriures pronunciarà el pregó de la FMA a les 20 hores, i a la nit la música la posaran formacions com Michael Luna o Zapato y Cordón, entre d'altres.

Pel que fa a divendres, hi haurà Gimkana organitzada per Hora Bruixa a les 18.30 hores, i concerts amb Gingerblast i Dröpools entre d'altres.

L'últim dia de la Festa Major Alternativa, el dissabte 2 de juliol, serà el torn dels clàssics de la festa. El concurs de truites se celebrarà a les 14 hores, a la mateixa hora que hi haurà una trobada de motos clàssiques. A les 15 hores començarà el concurs de postres, i a la tarda hi haurà la Batalla de Penyes.

La música per cloure la FMA la posaran Pubilles Ninja, Mandràgora i Pulmón Beatbox, entre d'altres.

Tota la programació es pot consultar a la pàgina web de l'organització.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem