Amor.app

Vivim en un món ultraràpid i hem perdut la constància i la paciència

No ens agrada esperar per allò que desitgem, per molt que diguin que la paciència és una virtut. Per això tenen tant d'èxit les apps de lligar, on a força de clics pots tenir tantes cites que necessitis una agenda per organitzar-les totes. Això més que lligar, és pesca d'arrossegament, tires la xarxa que alguna cosa cau, segur!

Els solters de Sant Cugat prefereixen el centre comercial per a una primera cita i és una bona i segura opció. Lligant per via app perdem aquelles referències que antany ens donaven els amics quan ens presentaven a un tercer. Quedem amb desconeguts perquè en aquests casos, la dilatació en el temps no és que faci que l'amor s'acabi, és que l'amor es desconnecta.

En aquesta primera cita, partim d'una fotografia i quatre frases d'un format estàndard. I quan estem cara a cara, pot ser que la foto en qüestió sigui de quan va fer la primera comunió i ara hagi perdut la gràcia d'aquell querubí, que amb la boqueta tancada sigui molt mono, però resulti que quan l'obre té les dents en "trenquin files", o que descobreixis que sí, que tu ets molt maca i ell molt casat. O que ella s'hagi tunejat tant que a la foto sembli la germana petita de Beyoncé i resulti que és més la germana gran de la Paz Padilla...

No vull posar-me tremendista perquè estic totalment a favor de conèixer a noves persones i d'intentar trobar l'amor utilitzant totes les opcions. Al cap i a la fi, quan quedem amb algú ens està i li estem regalant una cosa que mai recuperarem: el nostre temps.

Què ets l'únic/a solter/a que encara no estàs en una xarxa social? A què esperes? Puja la teva foto, si pot ser que no surti tota la teva colla perquè, campió/na, no sabrem qui ets. Tampoc pugis una foto on has retallat a la teva ex per l'espatlla, això està lleig. Ni esquiant, que se't veu a la llunyania, tapat fins a les orelles.

Segur que tens aquesta foto perfecta amb la qual trobaràs la persona idònia, o no, però sempre podràs seguir gaudint de noves cites. Ens veiem al centre comercial.

"Dames i cavallers - va dir el mag-, el que passi a partir d'ara dependrà exactament del mateix que vulguin veure en la seva vida: Sense il·lusió, només serà un truc. Amb il·lusió, serà pura màgia."

Més informació
 
Comentaris

Destaquem