Balanç, punt i seguim

'Entre pressupostos i incorporació de personal necessari, tot es va anar alineant per poder fer realitat uns projectes que ens fa molta il·lusió haver impulsat decisivament'

A tocar del mes d'agost, és un bon moment per revisar la feina dels darrers 12 mesos. Cal no oblidar que fins a finals del 2021, seguíem en pandèmia, focalitzant els esforços municipals en la prevenció i la mitigació dels seus efectes socioeconòmics.

En tot cas, però, superada la part més complexa de la pandèmia, vam reprendre l'esforç en els projectes que teníem iniciats, però que havien avançat al ralentí. Entre pressupostos i incorporació de personal necessari, tot es va anar alineant per poder fer realitat uns projectes que ens fa molta il·lusió haver impulsat decisivament.

I no podem fer-ne sinó un balanç positiu. Pels projectes que ja són realitat: com la renovació de gespes i instal·lacions esportives, l'arranjament del carrer del Crist Treballador o els habitatges de Jeroni de Pujades i les Casetes dels Mestres. Però també pels més grossos i que iniciaran obres el darrer trimestre de l'any com el complex aquàtic de Mira-Sol, l'Escola La Mirada o el Camí Escolar de la Floresta.

Més info: Llum verda a la construcció del Complex Aquàtic de Mira-sol

Més info: Aprovada la nova licitació de La Mirada

Més info: S'espera que La Floresta tingui nou camí escolar durant el curs 2023-2024

Però més enllà de les actuacions concretes, hi ha dos projectes de ciutat als que hem dedicat moltes hores i esforços, que marquen la voluntat política i estratègica d'aquest govern. Un és el Pla d'habitatge assequible SC-2030, amb més de 3.000 nous habitatges de lloguer, que ja tenim aprovat i avançant. L'altre, és la proposta per al sector de Ca n'Ametller, com a nou barri amb certificació d'ECOdisctrict i un 50% d'habitatge protegit per als santcugatencs.

Més info: Ca n'Ametller, l'últim gran barri de Sant Cugat comença a prendre forma

Aquest ha estat un any decisiu per tal que tots aquests projectes i molts d'altres, puguin esdevenir una realitat, posant sempre les persones i la qualitat de vida al centre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem