Cultura accessible i assequible

A punt per començar la nova temporada al Teatre-Auditori de Sant Cugat

A l'equador de la temporada 2016-17, proposem que la cultura sigui totalment assequible per a tothom. Volem inaugurar la segona part amb un espectacle de Guillem Albà & Marabunta totalment gratuït. Així tendim a ser un espai cultural totalment accessible i també assequible (hi sumem l'oferta del Ta18! per a tots aquells que fa 18 anys el 2017 i la Fila 8 d'Amfiteatre al 50%).

Però sense oblidar que hem de fer una programació per a tots els públics, i això més que mai. La programació de febrer a maig 2017 del @TeatreAuditori #SantCugat la formen 34 espectacles, que sumats als 41 de setembre 16 a gener 17, configuraran la temporada 2016-17 del Teatre-Auditori, en la qual encara esperem afegir alguna sorpresa més.

Han de tenir una especial dedicació i atenció les activitats OFF del Teatre-Auditori, que estan pensades per enriquir l'ànima dels espectadors i espectadores des d'una altra vessant, fent propera la relació amb l'espectacle i encuriosir encara més.

Alhora, després de cada espectacle, es poden consultar les fotografies d'en Jordi Garcia al nostre Flickr, els vídeos al canal de YouTube i tota l'actualitat i últimes notícies al Twitter (@TeatreAuditori). Tot ho fem perquè el gaudi de l'espectacle es pugui allargar i sigui el més complet possible: és la suma de la decisió d'anar-hi i voler compartir el fet de "jo hi era" o "jo el vaig estrenar" i el record per sempre de l'espectacle, sempre, és clar, que sigui bo i tingui qualitat!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem