Delicatessen

Inaugurem en la nostra línia d’oferir sempre grans propostes internacionals

El dilluns 30 de gener (19.30 h) inaugurem la nova programació (febrer-maig) del Teatre-Auditori i ho celebrem amb un espectacle molt divertit d’en Guillem Albà (el cover-boy del nostre nou programa) i els 7 músics de La Marabunta. En Guillem és un pallasso jove i brillant que té l’envejable do d’encomanar, allà on va, positivisme i bon rotllo. 

En la nostra línia d’oferir sempre grans propostes internacionals, us vull parlar de 5 espectacles que ens fan especial il·lusió programar a la nostra ciutat. El diumenge 12 de febrer (18 h) acollirem la prestigiosa companyia Cheek by Jowl amb el seu aclamat muntatge The Winter’s Tale (Conte d’hivern) de Shakespeare (descrit pels mitjans com “una obra mestra”, “una bellesa que treu l’alè”, “un muntatge enlluernador”...), com a part d’una gira amb altres municipis amics de La Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública- Avilés, Bilbao i Múrcia. 

El 5 de març, el Sant Petersburg Festival Ballet ens delectarà amb El llac dels cignes i el 25, l’artista de Buenos Aires, Claudia Victoria Poblete Hlaczik, ens explicarà, en primera persona, la impactant història d’una dona que descobreix que no és la filla dels seus pares. I, el 21 d’abril, podrem gaudir de Deesses i Dimònies amb la sempre sorprenent Blanca Li i l’estrella del Ballet Bolxoi, Maria Alexandrova, un espectacle estrenat a París i aclamat pel públic i per la crítica. 

I no us perdeu si us plau el concert OFF, d’entrada lliure, de la brasilera Dom La Nena, que, el dimarts 24 de gener (20 h), al Cafè Auditori, ens captivarà amb la seva veu i el seu violoncel. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem