Desperta el teu civisme

Al Robirosa li agradaria dormir, si no és demanar massa, naturalment

Durant tot l'estiu m'ha agradat d'allò més llegir el vistós estàndard que, pertot, ha lluït el nostre poble i que proclamava: "A la nit, desperta el teu civisme".

He de confessar-los que aquesta proclama m'ha emocionat. "Respecta el veïnat", deia. I tant, és exactament això; el respecte que mereix tothom que vulgui, simplement, descansar quan toca.

I si m'ha emocionat, és perquè qui auspicia aquesta campanya és el nostre Ajuntament, el mateix que, fins ara, organitzava i permetia que durant tres inacabables nits de la Festa Major, els "concerts" comencessin a la una de la matinada per acabar a les quatre tocades, amb un so eixordador, superant tots els límits permesos de decibels, impedint a moltíssims veïns de l'entorn poder descansar mínimament. L'horari, es miri com es vulgui, és absolutament forassenyat.

Jo no tinc, honestament, gaires queixes sobre el funcionament d'un poble que s'ha fet gran, s'ha convertit en ciutat, però que ha sabut créixer sense descuidar el benestar dels seus veïns. Però, és clar, hi ha coses que grinyolen, i aquesta, n'és una. I un propòsit d'esmena sempre és recomanable.

Per això estic tan content, perquè veig que el malson, mai millor dit, s'ha acabat per sempre. Perquè vaja, no em puc ni imaginar, que el nostre Ajuntament incomplirà flagrantment el que demana amb tant de seny a la seva ciutadania. Oi que això és impossible? Oi que sí? Doncs vostès, estimats lectors, estan del tot d'acord amb mi.

I és que, com deia l'estàndard, la nena ja dorm. I al Robirosa li agradaria dormir, si no és demanar massa, naturalment.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem