En quins aliments podem trobar-los i quins beneficis en podem treure?
On trobem vitamina C?: en pebrots, kiwis, julivert, mango, cols, espinacs, maduixes, taronges, llimones, pinya, meló, tomàquets...; efectes: un tònic molt eficient.
La vitamina E: fruits secs, olis vegetals, cereals integrals, sèsam, espinacs, espàrrecs... Efectes: milloren la fertilitat.
La vitamina A: verdures de color vermell, ataronjat o groc (tomàquet, pastanaga, carbassa...), o de color verd (espinacs), taronges, albercoc, cireres, meló, préssecs... Efectes: anticancerigen.
El zenc: ostres, gingebre, xai, fetge, pèsols, llegums, llet, rovell d’ou, fruits secs, peix blau, julivert... Efectes: protecció del cor i de la pell.
El seleni: mantega, peix fumat, gèrmen de blat, pa integral, vinagre de poncem, marisc, llet, arròs integral, carn i ous...
Efectes: anticancerigen.
El coure: fetge, peix, marisc, cereals complerts, cireres, nous, llegums, cacau... Efectes: anticancerigen.
El magnesi: segó, ametlles, llevat de cervesa, cacauets, nous, soja, espinacs, julivert... Efectes: antiestrès.
Riboflavina: fetge, ametlles, bolets, rovell d’ou, farina de soja, arengada, julivert... Efectes: antitumoral.
Coenzima Q10: ous, espinacs, mongetes seques, olis... Efectes: protegeix les artèries.
Isoflavones: la soja i derivats... Efectes: protecció malalties cardiovasculars, prevenció de l’osteoporosi i el càncer.
Licopè: el tomàquet... Efectes: anticancerigen i protector de les artèries.
Les catequines: té verd i cacau... Efectes: activen el metabolisme.
Aquest llistat és una prova minsa de tot el que mengem i els respectius beneficis per al nostre organisme. Moltes vegades no hi pensem, però en menjar també mengem salut i per tant, amics, cal tenir-ho molt en compte.
On trobem vitamina C?: en pebrots, kiwis, julivert, mango, cols, espinacs, maduixes, taronges, llimones, pinya, meló, tomàquets...; efectes: un tònic molt eficient.
La vitamina E: fruits secs, olis vegetals, cereals integrals, sèsam, espinacs, espàrrecs... Efectes: milloren la fertilitat.
La vitamina A: verdures de color vermell, ataronjat o groc (tomàquet, pastanaga, carbassa...), o de color verd (espinacs), taronges, albercoc, cireres, meló, préssecs... Efectes: anticancerigen.
El zenc: ostres, gingebre, xai, fetge, pèsols, llegums, llet, rovell d’ou, fruits secs, peix blau, julivert... Efectes: protecció del cor i de la pell.
El seleni: mantega, peix fumat, gèrmen de blat, pa integral, vinagre de poncem, marisc, llet, arròs integral, carn i ous...
Efectes: anticancerigen.
El coure: fetge, peix, marisc, cereals complerts, cireres, nous, llegums, cacau... Efectes: anticancerigen.
El magnesi: segó, ametlles, llevat de cervesa, cacauets, nous, soja, espinacs, julivert... Efectes: antiestrès.
Riboflavina: fetge, ametlles, bolets, rovell d’ou, farina de soja, arengada, julivert... Efectes: antitumoral.
Coenzima Q10: ous, espinacs, mongetes seques, olis... Efectes: protegeix les artèries.
Isoflavones: la soja i derivats... Efectes: protecció malalties cardiovasculars, prevenció de l’osteoporosi i el càncer.
Licopè: el tomàquet... Efectes: anticancerigen i protector de les artèries.
Les catequines: té verd i cacau... Efectes: activen el metabolisme.
Aquest llistat és una prova minsa de tot el que mengem i els respectius beneficis per al nostre organisme. Moltes vegades no hi pensem, però en menjar també mengem salut i per tant, amics, cal tenir-ho molt en compte.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok