La Festa de Tardor

Ja feia mesos que no veiem la pluja, i ves per on i després de desitjar-la tant, apareix en forma notòria el passat cap de setmana i provoca la suspensió de la Festa de Tardor.

Un cap de setmana que per molta gent era un cap de setmana més, però per molta d’altra significava veure i viure una festa local amb tradició a on moltes entitats, associacions, clubs i la resta de participants, havien de manifestar a la ciutadania determinades accions i/o actuacions que formen part del seu dia a dia, del que fan i del que pretenen fer i de com participen actívament fent una funció social i ciutadana digne d’esment. Però com deia al principi, i a causa de la climatologia, va tenir que ésser suspesa.

Hi havia programat un munt d’activitats: tallers molt diversos, mostres, taules de participació, exhibicions esportives i culturals, xerrades-col·loqui, degustacions i sopars populars que, prèviament, havien estat preparades pels participants amb molta il·lusió i amb considerable dedicació de temps i de recursos inclosos i que pretenien, com deia, portar a terme una mostra del teixit associatiu i cultural de Sant Cugat cap als seus ciutadans i fent bo l’eslògan triat per aquesta Festa de Tardor En temps de crisi: Acció, Associació i Solidaritat.

Per sort, l'organització de la Festa de Tardor acaba de comunicar que l’han reprogramada per l’últim cap de setmana d’aquest mes, assegurant a hores d’ara que determinades actuacions i la fira d’entitats es realitzaran, però que a causa de la quantitat d’activitats que es fan a la nostra ciutat poden haver-hi variacions.

Sóc conscient de la dificultat i de l'esforç que està fent la Comissió per poder encabir tots els actes. Segur que no serà gens fàcil, però em permeto demanar als organitzadors que facin tot el possible perque es puguin efectuar totes les activitats previstes. Molta gent hi ha dedicat esforços i il·lusió en la seva preparació. Moltes gràcies.


Més informació
 
Comentaris

Destaquem