Les qualitats d'una mestra

Per a mi una bona mestra només ha de tenir una qualitat, ser una apassionada de la seva feina

Sovint parlem de les mestres i sobretot quan comença el curs tots analitzem amb precisió els professors dels nostres fills, si són afectuosos, simpàtics, divertits, pacients, hi ha qui prefereix "profes" més joves, en principi més motivats, i qui els prefereix amb més experiència, amb més paciència.

Mestres n'hi ha de tots colors, i això és bo, tots tenim qualitats bones on els nens es poden emmirallar i punts més febles que cal que millorem no només com a professionals sinó també en l'àmbit personal.

És bo que al llarg de la seva vida escolar els nens i nenes passin per tota una diversitat de personalitats, edats, sexes, perquè això farà que els nostres nens i nenes es preparin per tractar amb tot tipus de persones a la vida. Tots desitgem que el nostre fill es complementi perfectament amb el seu mestre, però de vegades aprenen més quan han de buscar nous recursos per acoblar-se a una situació potser no tan còmode.

Qualitats en un mestre en podríem buscar moltes, i si féssim un llistat, segurament només coincidiríem en un setanta per cent d'allò que tots esperem d'una mestra.

Per a mi una bona mestra només ha de tenir una qualitat, ser una apassionada de la seva feina, anar a l'escola a passar-s'ho bé amb els seus alumnes i aprendre tots plegats els uns dels altres cada dia, amb una il·lusió renovada i amb ganes de formar personetes creatives, valentes, despertes al món que ens envolta i preparades per a ser felices i saber gestionar la seva felicitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem