Mode espectacle / concert al gimnàs de l'ànima

Volem gaudir. Formar-nos com a persones més completes

Els espectadors o abonats som una espècie que ens agrada la foscor. Ens agrada viatjar per les programacions dels espais escènics. Viatges que duren com un curs escolar, on no es tracta d'aprovar, sinó el que volem és adquirir coneixement, saviesa, il·lusió...

Descobrim que els drames amb el pas del temps es poden convertir en comèdia, la música ens fa millors persones i el talent ens pot fer veure a través del mirall de l'escenari. Romandre llargues estades als temples de les arts escenicomusicals ens ajuda a reflexionar i fer que els nostres muscles de l'esperit romanguin en el gimnàs ens farà estar en forma mental.

Volem gaudir. Formar-nos com a persones més completes. En definitiva, és un camí per ser més feliços. Amenitzar les orelles i fer gaudir els ulls li fan bé a l'esperit. Obtenim el plaer de poder dir "jo hi era, ho vaig veure i viure en directe, per a mi sol, acompanyat d'altres". Sempre volem una bona companyia a l'escenari i al costat, assegut a un magnífic pati de butaques.

Els programadors, l'únic termòmetre que tenim per saber si fem bé la feina són els decibels dels aplaudiments a la fi de les funcions o els concerts. Però aquest és molt subjectiu i pot tenir moltes i variades interpretacions. Les mateixes que poden tenir les dades objectives, perquè no només d'elles viu l'espectacle en viu.

Aquesta temporada hauran passat per al Teatre-Auditori més de 148.000 usuaris; 68.000 en la temporada estable, 25.000 en la programació educativa, més de 27.000 en la cessió d'espais en la programació paral·lela, i més de 28.000 en la programació OFF i de Ciutat. Els números indiquen, però l'important és la satisfacció, i el retorn.

Torneu i aconselleu si el gimnàs de l'ànima és del vostre grat!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem