Tenir més públic, vol dir arribar a més artistes

El públic és la part més important d'un espai escènic

Espectacle a espectacle, temporada a temporada el @TeatreAuditori #SantCugat ha eixamplat el seu espectre de públics, i també gràcies a això ha pogut arribar a tenir grans artistes, i espectacles i concerts de gran qualitat i alguns d'ells excepcional.

El públic és la part més important d'un espai escènic. No cal dir que l'equip que el fa funcionar és imprescindible, però sense els artistes disposats a fer-nos gaudir, i amb la seva feina, alimentar-nos l'ànima, un equipament no configura el trebol.

Aquest triangle es retroalimenta, i necessita fonts de finançament, a part de la tan imprescindible taquilla dels espectadors i espectadores.

Crec que un espai com el nostre ha d'oferir tot tipus d'opcions per arribar a totes les tipologies possibles de públics, i crec que la nostra programació és un clar exponent d'aquesta màxima: tenir una personalitat en la programació que ofereixi una varietat que arribi al màxim de públics.

Aquest cap de setmana, al diumenge al matí 13 grups de teatre de la nostra ciutat podran oferir la seva feina, abans l'Orquestra Simfònica Sant Cugat ens haurà fet gaudir d'un concert amb dos artistes convidats com són en Jordi Piccorelli i Albert Guinovart. Celebrarem el Dia Mundial del Teatre fent el màxim de teatre possible. Celebrarem més endavant el Dia Internacional de la Dansa i tancarem la temporada al juliol amb una llegenda de la música i una artista excepcional, com és en Roger Hodgson de Supertram.

Tenim moltes opcions de gaudir del Teatre-Auditori. Tenir el nostre espai ple d'espectadors és un petit paradís efímer que ens fa ser millors persones i ens ajuda a puja la nostra temperatura de la felicitat.

Segueix-nos i estiguis informat a través de:

La web

Twitter

Facebook

Instagram

YouTube

Flickr

Més informació
 
Comentaris

Destaquem