10 idees que has de saber per veure 'La Gran ilusión'

Aquesta és la darrera oportunitat de veure La Gran Ilusión després que ho hagin fet més de 600.000 espectadors

  1. La Gran ilusión, d'Antonio Díaz (El Mago Pop) arriba a Sant Cugat la setmana vinent per fer el gran comiat de l'espectacle, després de 4 anys de vida.
  2. Al Teatre-Auditori Sant Cugat ja es va representar a l'octubre del 2014, amb 4 funcions i 3.500 espectadors/es. Abans havia vingut a fer La asombrosa historia de Mr. Snow l'abril del 2013. I és que la màgia sempre ha format part de la programació del Teatre-Auditori Sant Cugat
  3. Del 25 al 28, amb 10 funcions farem el gran comiat de La Gran Ilusión amb les entrades gairebé exhaurides per a cada dia!!!! Si ja la tens, ets un privilegiat! Viuràs més!
  4. Aquesta és la darrera oportunitat de veure La Gran Ilusión després que ho hagin fet més de 600.000 espectadors a Catalunya, Estat Espanyol, Amèrica i Europa.
  5. A Sant Cugat seran en total de més de 12.000 espectadors/es en les dues etapes, i 14 funcions en total que haurem gaudit de l'espectacle més vist de màgia.
  6. L'escenografia de l'espectacle es va construir al Taller d'Escenografia Sant Cugat, liderat per Carles Pujol, i l'hem fet dues vegades per poder fer la gira internacional!
  7. La Gran Ilusión és un espectacle inspirat en la pel·lícula El Show de Truman. A la pantalla de l'espectacle sortirà Josep Maria Pou, Berto Romero i Emma Vilarasau, filmada al Cafè Auditori, i la música té un paper destacadíssim en l'espectacle.
  8. La màgia es basa en la il·lusió, diu Antonio Díaz. La màgia de prop, jocs de manipulació, màgia visual, grans il·lusions i la teletransportació més increïble mai feta, i un viatge en el temps homenatge a Regreso al futuro.
  9. Tots sabem que hi ha coses impossibles, però la il·lusió i l'espectacle de l'Antonio Díaz, el Mago Pop, ens deixa sense arguments. El seu nou espectacle serà Nada és impossible, i s'estrenarà al Teatro Rialto de Madrid al setembre.
  10. Gaudir d'un espectacle, de la màgia, és gaudir més de la vida, i segur que ens fa millors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem