Mode satisfacció

El valor real és el viatge. El destí és un complement

Quan assisteixes a un espectacle, a un concert, i et trobes en "mode satisfacció", el temps passa d'una manera diferent a l'habitual; el vius d'una forma més plena. Quan gaudeixes d'un espectacle, el temps juga al teu favor i et sents ple. Aquest "mode satisfacció" té lloc en alguns moments de la nostra vida personal i professional, quan gaudim d'un espectacle i quan estem de vacances plenes. Són bones sensacions, és el carpe diem.

D'aquests moments s'aprèn, es fa pòsit, donen noves energies i et fan afrontar el dia següent, la setmana o l'any a transcorre amb una vitalitat diferent i plena. L'estiu és per compartir, amb bona companyia, emocions i sentiments a una velocitat diferent.

El camí recorregut pot ser més o menys, no importa. El valor real és el viatge. El destí és un complement que amb un bon trajecte, serà una bona propina per al viatjant.

El mariner posa rumb a un destí, però ho ha de fer a través de la mar. Aquesta es pot observar des de la terrassa de l'apartament o l'hotel, des de la platja, a cent metres o enmig d'ella. Si tenim un vent desfavorable i no arribem al destí marcat a l'hora convinguda, sabem que no podem domesticar el vent, no el podem dominar, però sí que podem canviar la direcció de les veles, i navegar acariciant la mar.

El plaer, la satisfacció, estarà en el viatge. Tot espectacle és un viatge, un trajecte que ens porta cap al nostre interior que ens fa més riscs, més savis, més reflexius... L'aplaudiment final només és la constatació que hem arribat al destí, però nosaltres som els responsables de virar i encaminar bé les veles de la nostra ànima.

Si l'espectacle és bo i té qualitat, arribarem al destí desitjat. Si l'espectacle és dolent, es que fa mala mar i el millor es torna al port d'origen. Estar en "mode satisfacció" per afrontar un espectacle no garanteix assolir-ho, però és indispensable per tenir una bona travessia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem