El circ, una bona opció singular

El circ de Vela és present en la programació cultural de Sant Cugat. El Circ Raluy, Los Galindos, Catalunya, Cric... i altres, dues vegades a l'any ens ofereixen els seus espectacles per gaudir en família de la il·lusió que proporciona el seu espai efímer, i fer-nos obrir els ulls i aplaudir amb el cor.

Aquestes festes ens visitarà per primera vegada el Circ Italiano, creat el 2009. L'espectacle que presenten és SALVATGE, variat, ple de sorpreses que ens convida a un viatge on tot serà possible gràcies a la nostra generositat i les seves propostes.

Treballen amb el ritme, els colors i a la recerca d'una bellesa singular que cerca que puguem badar, i també puguem sorprendre'ns. Ens ha d'entusiasmar i emocionar, i fer-nos patir amb les acrobàcies i el risc.
Exhibeix brillants tècniques de circ al ritme ètnic amb una banda sonora pròpia, i una fusió de cultures. Vuit acròbates, dues ballarines i una vintena d'artistes ballen, dansen, toquen tambors, interpreten i desenvolupen així una brutalitat de disciplines circenses i altíssim moviment.

Aquest 2017 serà la primera vegada que el Circ Italiano visita la nostra ciutat. Sant Cugat del Vallès és Ciutat Amiga del Circ des del 2008. L'èxit d'ocupació, tant al Teatre-Auditori com a les veles de circ instal·lades a la ciutat, ens ha demostrat l'interès de la població per aquest llenguatge, i és per aquest motiu que li donem el màxim de suport possible.

Així, procurem que l'arribada del circ a la nostra ciutat es visqui com un esdeveniment extraordinari i excepcional. Entrin a la carpa a partir del divendres vinent i gaudeixin de l'espectacle!
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem