Projeccions directes a l'ànima

Varietat per emocionar, qualitat per escollir i abonaments i descomptes per a tots els gustos

L'escenari projecta sobre l'espectador. Aquest és una pantalla en blanc, la seva actitud ha de ser d'esponja, per poder absorbir de l'espectacle o concert. Es projecta i es rep amb el cor, amb els sentiments, i la raó està al servei de l'emoció.

La nova temporada del @TeatreAuditori #SantCugat és per descobrir, per gaudir i emocionar-se a través d'algun dels 48 espectacles de la primera part de la temporada.

Alguns espectacles de la pròxima temporada, però, ja estan a la venda de forma anticipada: Manel, Jarabe de Palo, Chucho Valdés i Gonzalo Rubalcaba (dins el 49è Festival de Jazz de Barcelona), Faemino y Cansado, el musical Priscilla, reina del desierto (el comiat), Festival Mozart amb l'Orquestra SimfònIca Sant Cugat, el nou disc dels Amics de les Arts, Allegro Vivace dins la programació d'El Petit Liceu i les coreografies (Naked Thoughts, Sechs Tänze i Whim Fractured Fairytale) d'IT Dansa.

Així mateix, la programació compta més que mai amb grans noms i companyies internacionals, com ara la colombiana L'Explose danza (Tu nombre me sabe a Tango) i la italiana No Gravity Dance Company (De l'infern al paradís), Chucho Valdés & Gonzalo Rubalcaba, South Carolina Gospel Chorale, James Rhodes, la circense Subliminati Corporation i el concert per a nadons de Paulo Lameiro dins el festival El Més Petit de Tots.

Varietat per emocionar, qualitat per escollir i abonaments i descomptes per a tots els gustos. Amb la mà al cor, com ens va dir Roger Hodgson en el concert de tancament, hem construït i esperem us agradi la programació que us proposem!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem