Qui aprova i qui suspèn al Govern municipal?

Les valoracions que vas trobant són el resultat d'enquestes i, encara que publicades en un mitjà de l'Ajuntament, les dades són objectives, interessants i, fins i tot, paradoxals

Buscant documentar un altre article he trobat un racó molt interessant, l'Observatori sociològic, a www.santcugat.cat. No està gaire a la vista però el trobareu fàcilment. El web és molt acceptable des del punt de vista d'experiència d'usuari, no en va, és el segon mitjà pel qual ens informem del que passa a la ciutat, amb un 13% d'audiència, per sobre del 12% de TVSC i de la resta de premsa local i només pel darrere del TOT (80%).

Quan entres a l'Observatori has de triar tres criteris: àmbits temàtics, geogràfics i any. I així, jugant amb les infinites possibilitats que ofereix aquesta combinatòria, et pots fer un retrat a la carta de la nostra realitat segons l'opinió dels ciutadans. És a dir, les valoracions que vas trobant són el resultat d'enquestes i, encara que publicades en un mitjà de l'Ajuntament, les dades són objectives, interessants i, fins i tot, paradoxals. Jo he jugat a posar notes.

En general estem molt satisfets de viure a Sant Cugat, això mereix un notable alt (8,1). Perquè som una ciutat rica i emprenedora? Doncs no, la promoció econòmica aprova justet (5,6) i per contra, sanitat, que tant critiquem, es mou per sobre del notable (7,3), igual que esport (7,4) i cultura (7,1 amb menció especial a l'Auditori, que obté un 8). Ja sabem que la seguretat passa per moments de mala premsa (5,6), com convivència (5,6), habitatge (5,8), serveis socials (6) i medi ambient (6,1).

En general valorem bé el govern municipal (6,5) i a l'alcaldessa (6,8), que en canvi suspèn a la Diputació (4,7). Suspenem les institucions estatals (Gobierno 2,8) i aprovem les catalanes (Parlament 5,4).

Curiós oi? Animeu-vos a entrar-hi, us divertireu!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem