Refermem l'aposta per l'estabilitat dins del consitori

El nostre representant, Carles Brugarolas, seguirà aportant estabilitat i col·laboració allà on calgui

En aquestes darreres setmanes hem observat amb sorpresa les acusacions del PSC, que demanava la sortida de Demòcrates  del govern de la ciutat, argumentant una 'suposada' manca de treball i pèrdua absoluta de qualsevol responsabilitat.

Des de Demòcrates sempre hem posat i posarem per sobre de tot l'interès de la ciutat. No ens adherim ni als càrrecs ni a la mamella pública. I és per aquesta raó que veiem una contradicció òbvia en el missatge del PSC, que demana un cartipàs menys costós, i quan això es produeix, exigeix que es trenquin els acords que donen estabilitat al govern. Una posició que no aporta res positiu a la ciutadania, i que s'emmarca en la vella política que tenalla alguns partits.

El nostre representant, Carles Brugarolas, seguirà aportant estabilitat i col·laboració allà on calgui, generant menys despesa pública, a favor de la ciutat, i per tant, a favor de l'únic govern factible. A Demòcrates refermen l'aposta per l'estabilitat, i seguim apostant per la coalició amb el PDeCat, sempre que es mantinguin els eixos essencials del govern que compartim i no ens desviem de la nostra posició inequívocament republicana.

I com tothom que ha volgut escoltar-nos sap, ja que ho hem repetit des del primer dia, Demòcrates garantirà l'estabilitat dins del govern, pensant en la ciutat i el país, però a les pròximes eleccions municipals de juny de 2019, concorrerem en solitari. En les pròximes setmanes, presentarem una candidatura molt potent, amb un candidat que sortirà de les primàries que decidiran les voluntàries i voluntaris del partit, i un equip multidisciplinari que des del primer dia treballarà per construir la ciutat que ens mereixem.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem