Sant Cugat, suma't al canvi

Fa poques hores que s’ha encetat la campanya electoral de les Eleccions Generals del proper 20 de novembre. Unes eleccions necessàries i esperades que ens portaran un nou Govern que haurà de fer front a una de les crisis econòmiques i socials més dures que es recorden, amb cinc milions d’aturats a tot el país (més de set-cents cinquanta mil de catalans i un atur juvenil superior al quaranta vuit per cent) i amb la sensació que hem perdut quatre anys per aprovar mesures que segur haurien alleugerit la complicada situació per la qual estan vivint moltes famílies.

Ens les darreres Eleccions Generals celebrades el passat 9 de març de 2008, Sant Cugat del Vallès va votar majoritàriament al Partit Socialista que va guanyar les eleccions al municipi, seguit a curta distància de Convergència i Unió. Els resultats de les polítiques aplicades per uns amb el suport dels altres han estat nefastes per les famílies, per les empreses, pels autònoms i per tota la ciutadania en general i a les xifres per tots conegudes em remeto. És, doncs, hora de passar comptes.

Davant dels Zapatero, Rubalcaba i Chacón que negaven la crisi ara fa quatre anys, presentant-se a les eleccions fent promeses com garantir la plena ocupació, etc. I davant d'aquells com Duran i Lleida que han estat fent de crossa durant tota la legislatura, doant suport al pitjor govern de la història democràtica d’Espanya únicament per interessos partidistes i per tant, sent també responsables de la situació del país, només hi ha una única formació política capaç de treure’ns d’aquesta situació i que representa el veritable canvi real: el Partit Popular.

A Catalunya portem massa temps amb polítiques i debats estèrils que poc tenen a veure amb les prioritats de la ciutadania. És hora d’escoltar als ciutadans, preocupar-se dels seus problemes i aportar solucions. És el que se’ns reclama als partits i el que des del Partit Popular oferim als ciutadans en aquestes Eleccions Generals, amb propostes concretes per sortir de la crisi que ens està ofegant.

Sant Cugat del Vallès s’ha de sumar al canvi apostant majoritàriament pel Partit Popular, un partit que ja ha demostrat en el passat que és capaç de treure’ns de situacions complicades, i que en cas de guanyar les Eleccions Generals farà del diàleg bandera, amb voluntat d’arribar a acords amb tothom, perquè tots som necessaris per treure Catalunya i Espanya de la crisi i crear ocupació com a millor política social.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem