Tornada a la normalitat

Ja s'han acabat les festes de Nadal. La cavalcada de Reis ha tancat una nova edició d'aquestes festes que decoren la ciutat amb il·luminacions, arbres, pessebres, vegetació nadalenca i els tradicionals mercats de Nadal i el tren urbà que passeja la canalla pels carrers.

No han estat uns dies normals al cent per cent, com a conseqüència de la situació juridicopolítica que encara manté empresonats electes catalans i membres del Govern obligats a viure a l'exili. Com a mínim, un cop passades les eleccions del 21 de desembre i les actuacions coercitives de la Junta Electoral, s'han recuperat llaços grocs i pancartes reivindicant la llibertat dels detinguts preventivament.

Però ara torna la normalitat, segons hem comentat, del dia a dia amb els col·legis, les feines, el trànsit... I també és hora de fer balanç d'actuacions com la dels aparcaments alternatius de Sant Cugat, instal·lats a l'estació RENFE i a l'avinguda Roquetes. Esperava veure'ls molt plens per evitar embussos al centre... Però maluradament no vaig tenir aquesta impressió.

Crec que es tracta d'una bona idea, però potser les obres d'adaptació van acabar tard i encara hi havia un cert desconeixement per part dels conductors, especialment dels que no viuen a Sant Cugat. Esperem que en el futur es popularitzin aquests pàrquings.

I ara, dins de la normalitat, cal veure quan comencen les obres de la segona fase de substitució de l'arbrat a la rambla del Celler. Adéu pollancres malalts! Benvinguts els nous til·lers, si és que arriben!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem