Tornen els caps de setmana

Tornen les propostes culturals dels caps de setmana a Sant Cugat!

No em malinterpreteu. No se n’havien anat enlloc. Sols que tornen els caps de setmana carregats d’activitats culturals. I a una servidora, aquest fet, li encanta. Per dos motius. Perquè demostra que la cultura ens interessa; i perquè demostra que segueix ben viva.

El punt d’inflexió, cada temporada, el marca el primer cap de setmana d’octubre. Per dos motius també. El primer, perquè durant dos dies la música és la protagonista. I ho és involucrant els més petits, i fent gaudir els grans que els acompanyen. És el Festival Petits Camaleons que, des de fa cinc anys, no para de créixer en propostes, escenaris, i públic. Una iniciativa, per als que ens agrada la música, molt més que encertada.

El segon motiu, passa cada dos anys. El Concurs de Castells de Tarragona. Un dels espectacles més grans, sense cap dubte. I els Gausacs, que hi tornen per tornar a Octaviar la Tarraco. Des d’aquí, tota la sort. I a partir d’aquest moment, Festival Nacional de Poesia, aniversari bastoner... és un no parar! Preparem les agendes, que ens faltaran hores!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem