Volpelleres batega, adéu al barri dormitori

Vam decidir a organitzar la nostra 1ª Festa Major. Una festa per unir-nos tots els “volpellerencs”

Que Volpelleres és un barri ple de vida alguns ja fa temps que ho sabem, i no només perquè cada vegada som més veïns i comerços al barri, i els nens omplin de vida els nostres carrers i parcs. Volpelleres també batega per més coses. Som un barri en creixement i els “volpellerencs”, amb un perfil jove, dinàmic i innovador, volem ser els protagonistes de la nostra pròpia historia, i no ens conformem essent uns mers espectadors en un “barri dormitori”.

En aquest sentit, des de fa alguns anys, @Volpelleres ha dut a terme diferents iniciatives i activitats (de les que ja us hem parlat aquí), que han contribuït a situar a Volpelleres en el mapa, fins i tot a nivell europeu. Sense anar més lluny, aquest mes passat a Brussel·les, en el Code Week.

Però des d’octubre Volpelleres batega amb més força que mai. Hi havia moltes ganes de sortir i ocupar els nostres carrers i places, de gaudir del barri en companyia de familiars, amics i veïns, i des de @Volpelleres ens vam decidir a organitzar la nostra 1ª Festa Major. Una festa per unir-nos tots els “volpellerencs”, i que també vam voler obrir a tota la ciutat.

El resultat va ser tot un èxit, i va superar de lluny les nostres millors expectatives, ja que més de dos mil persones ens vam unir, durant tres dies, per celebrar la nostra Festa Major. Un èxit que volem compartir amb totes les entitats de la ciutat i comerços, que van col·laborar amb la festa posant el seu granet de sorra, i també amb l’Ajuntament pel seu gran suport. Entre tots hem començat a escriure la historia recent de Volpelleres.

Una historia que continuarà escrivint-se, ja que d’ençà la Festa Major, se’ns han obert noves vies de col·laboració amb d’altres entitats, que podrien donar lloc a nous projectes per a Volpelleres.

Tot això sense perdre de vista els altres projectes en els que @Volpelleres ja està treballant, com són la consolidació del Library Living Lab, la gestió dels Horts Urbans de Can Canyameres (en el cas que aquesta gestió ens sigui adjudicada un cop es resolgui l’actual licitació en curs), i la recuperació del Bosc de Volpelleres com a nou parc urbà de Sant Cugat. Faltarà veure també, què passa amb la proposta de millora de l’estany de la Guinardera que vam presentar i que s’acaba de votar als pressupostos participatius de la ciutat.

D’altra banda, ens complau avançar-vos que des de @Volpelleres volem acabar l’any amb una nova celebració, en aquesta ocasió la nostra 1ª Fira de Nadal, i en això estem treballant perquè pugui ser realitat, contribuint així a la reclamada descentralització d’activitats de la ciutat. Un Nadal que enguany comptarà, novament, amb una campanya de recollida de joguines a la Biblioteca de Volpelleres, en col·laboració amb la Creu Roja. Però de tot això us informarem amb més detall properament.

Així doncs, Volpelleres batega amb més força que mai, i si continuem units veïns, entitats i comerços, serà difícil que ja s’aturi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem