Decidim Volpelleres

Encara que pel titular sembli que anem a parlar de la creació d'un nou partit polític a Sant Cugat, aquest article no va d'això.

Com sabeu l'Ajuntament vol revisar el seu Pla d'Equipaments pels pròxims 6 anys, i sotmet a un debat la previsió d'equipaments del municipi, de forma que ciutadans i entitats puguem fer les nostres propostes.


Doncs bé, com ja vam fer amb els pressupostos participatius del 2016, on vam presentar 4 propostes: 1) La recuperació del Bosc de Volpelleres com a nou parc urbà; 2) un circuit infantil d'educació viària; 3) pistes i zones esportives; i 4) la millora de l'Estany de la Guinardera; des de @Volpelleres també estem participant en aquest nou procés, perquè al nostre barri encara queda molta cosa per fer i, com ja hem dit, hem de créixer en uns cinc mil habitants més.

En aquesta ocasió es tracta de 2 propostes que persegueixen descentralitzar i apropar els serveis al ciutadà, i d'una petició de mantenir el sòl d'equipaments sense ús de Volpelleres, per poder atendre les necessitats reals del barri a la pròxima revisió del Pla d'equipaments, un cop consolidada la nostra població.

Per tal d'enfortir l'aparició de nous moviments associatius i dinamitzar social i culturalment el nostre barri, hem proposat la rehabilitació de la Masia de Can Canyameres com a "Casal de Volpelleres". Es tracta d'un equipament prioritari per poder oferir activitats i serveis, amb els que acompanyar el creixement de la nostra població infantil principalment.

Finalment, també hem proposat la construcció d'una nova piscina coberta al ZEM la Guinardera per ampliar l'oferta pública d'activitats a l'aigua.

Volpelleres decideix el seu futur.

Alberto Valcarce Barba
@ValcarceAlberto

President de l'Associació de Veïns del Barri de Volpelleres
@Volpelleres

Més informació
 
Comentaris

Destaquem