La bona feina al tennis de taula de la UE Sant Cugat dóna els seus fruits

Joan Minguell: “Fa dues temporades que tenim molt bones perspectives de futur”

En els últims anys, la secció de tennis de taula de la Unió Esportiva Sant Cugat ha apostat per fer una bona promoció del tennis de taula amb l’objectiu de captar nous palistes. Han organitzat jornades de tennis de taula al carrer, torneigs per a jugadors no federats, les Escoles Esportives de Tennis de Taula que munten cada estiu...  “Per a nosaltres el més important és la base”, assegura Joan Minguell, president de la secció de tennis de taula de la UE Sant Cugat els últims 25 anys i vicepresident de l’entitat.

Set equips

Per a aquesta temporada 2015-2016, la UE Sant Cugat té set equips. Són: Primera i Tercera Nacional, Segona A i B Provincial, 3a Provincial i dos conjunts de veterans, que militen a la Primera i Tercera Categoria. Hi juguen 25 federats, però el club també té una escola d’iniciació per a jugadors de més de 12 anys, amb una desena de jugadors.

Minguell: “Som un club força important"

“Som un club força important. A Catalunya hi ha uns 160 clubs i nosaltres estaríem entre els quinze primers. A Catalunya hi ha pocs clubs que tinguin set equips com nosaltres. Només el Calella, Mataró, Ripollet i Borges i algun més. També hi ha pocs clubs que tinguin quasi tota l’escala d’equips,”, afirma Minguell.

Amb tot, Minguell adverteix que són “conscients que som un esport minoritari i que cada setembre, quan comença la temporada, no entren molts jugadors a la secció”.

Aquest article forma part del reportatge que es va publicar al DIARI de Sant Cugat, el divendres 23 d'octubre. El TOT Sant Cugat està desgranant el contingut d'aquest reportatge.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem