Munné, Huertas i Cuevas, campions, i Álvarez, subcampió, al Campionat de Barcelona

L'entrenador, Josep Antón, ha assenyalat que "cada vegada tenim més jugadors i jugadores que destaquen i estem aconseguint títols que no havíem aconseguit, amb una pedrera més més extensa i de més nivell"

Quatre palistes santcugatencs han triomfat al Campionat de Barcelona de tennis de taula, en el que hi participen els millors 24 jugadors de cada categoria de les set fases del Circuit Promeses de la Federació Catalana de Tennis de taula, amb més de 400 jugadors i jugadores. El Campionat de Barcelona s'ha jugat aquest dissabte, 7 d'abril, a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis de Taula, a Barcelona.

Els campions

Mariona Munné, tercera a l'esquerre de la imatge. FOTO: UESC

Mariona Munné, que és aleví i té 11 anys, s'ha adjudicat la competició en la categoria absoluta femenina, destinada a jugadores de fins a 18 anys d'edat. També han estat campions Bruno Huertas, en benjamí, i Joel Cuevas, en aleví. Arturo Álvarez ha estat subcampió en aleví. Mariona Munné i Bruno Huertas són palistes de la UESC-OMET, i Joel Cuevas i Arturo Álvarez, de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). Així, els palistes de Sant Cugat han guanyat en tres de les quatre categories en què han participat.

Antón: "Estem aconseguint títols que no havíem aconseguit"

Joel Cuevas, segon a l'esquerre de la imatge. FOTO: UESC

Josep Antón, entrenador de la UESC i de la UESC-OMET, ha assenyalat que "estem molt contents. Cada vegada tenim més jugadors i jugadores que destaquen i estem aconseguint títols que no havíem aconseguit, amb una pedrera més extensa i de més nivell".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem