Mariona i Laia Munné i Bruno Huertas, al Torneig Estatal de tennis de taula

Josep Anton, entrenador de l'OMET-UESC, ha afirmat que "amb aquests resultats, seguim en la línia ascendents de les últimes temporades"

Dues jugadores i un jugador de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) – Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'han classificat per disputar el Torneig Estatal de tennis de taula, que es farà al febrer a Valladolid. Les germanes bessones Mariona i Laia Munné, que aquesta temporada estrenen categoria aleví (són de 1r any) han finalitzat 4a i 8a de 72 inscrites, i Bruno Huertas, 5è en benjamí de 107 inscrits, en un dels 4 Torneig Zonal, que s'ha jugat a Bàscara (Girona) del 27 al 29 d'octubre. En aquest campionat hi han participat 8 palistes de l'OMET-UESC.

Josep Antón, entrenador de l'OMET-UESC, ha assegurat que "amb aquests resultats, seguim en la línia ascendents de les últimes temporades. A més, aquesta és la primera vegada que es classifiquen 3 palistes. La temporada passada es van classificar les germanes Munné".

Els de Sant Cugat han estat enquadrats en el Torneig Zonal 2, amb jugadores i jugadors de Navarra, Aragó, Illes Balears i Catalunya, dels que els 9 primers classificats han aconseguit el bitllet pel Torneig Estatal. El Torneig Zonal és la primera de les grans proves del calendari nacional de la Federació Espanyola de Tennis de Taula i Catalunya és la comunitat autònoma amb més nombre de participants (390).

Joel Cuevas i Bruno Huertas. FOTO: UESC

Més informació
 
Comentaris

Destaquem