Deixeu-vos assessorar per autèntics experts en vins

Comerç

La cuina de sempre amb tocs d'autor

Una de les delícies de VAdeBACUS, canelos d'ànec amb foie.
S’ha de reconèixer que hi ha establiments gastronòmics que des del primer dia ja fan història. El flamant VAdeBACUS n’és un clar exemple. Pel seu concepte, per la seva originalitat, per la qualitat del producte, per l’elaboració artesanal, per l’amor al vi que es respira a cada racó, per l’interiorisme espectacular, per la zona de copes i tapes, per l’esplèndida sala de “tasts i degustacions”… Per tot això i moltes coses més, VAdeBACUS ja ha començat a fer història entre tots els santcugatencs i això només és el principi.

Quan la plaça de Barcelona -que és on s’ubica el VdB- estigui acabada, que esperem que sigui ben aviat, aquest establiment encara gaudirà més de l’esplendor que es mereix, però de moment el boca-orella i els mitjans de comunicació som les bases per donar-vos a conèixer aquest lloc tan especial.

I per anar “fent boca”, les nostres recomanacions serien aquestes: les croquetes de ceps i foie; les carxofes del Prat amb escopinyes naturals; el caneló d’ànec amb foie; les braves VAdeBACUS; el risotto cremós negre amb gambot; les galtes d’ibèric amb vi d’Oporto i per a rematar-ho, el culant de xocolata amb gelat de cafè ristretto o el sorprenent gintònic en textures, molt refrescant.

Que vagi de gust!

Entra a la fitxa i coneix més sobre VAdeBACUS