Els 25 nous regidors de l'Ajuntament de Sant Cugat

Política

Els 25 nous regidors de l'Ajuntament de Sant Cugat

16 dels 25 regidors que prenen possessió del càrrec ja havien estat a l'Ajuntament de Sant Cugat

Aquest dissabte 17 de juny es constitueix el nou Ajuntament de Sant Cugat sorgit de les eleccions municipals. Josep Maria Vallès es proclamarà alcalde i els 25 nous regidors del ple prendran possessió del seu càrrec. 16 dels 25 nous regidors ja han estat a l'Ajuntament. A més, PP i En Comú Poden tornen a tenir representació després de quatre anys i VOX s'estrena. Aquesta és la distribució de regidors: Junts (9), ERC (4), PSC (3), PP (3), CUP (2), VOX (2) i En Comú Podem (2). En canvi, Ciutadans ha desaparegut.

Més info: Junts guanya clarament les eleccions a Sant Cugat i càstig al tripartit

D'entre els 25 regidors elegits a les urnes, hi ha hagut alguns canvis en els partits més perjudicats pels resultats electorals, els que havien format el tripartit. Així, la fins ara alcaldessa Mireia Ingla ha renunciat a l'acta de regidora, donant entrada en el seu lloc a Gemma Aristoy. El socialista Pere Soler també ha anunciat que plega, de manera que entra Pilar Gorina. Els mals resultats electorals d'Esquerra i PSC han provocat aquestes renúncies. D'altra banda, el regidor de la CUP Oriol Sànchez va anunciar que no seguiria com a regidor per motius personals, sent substituït per Ariadna Sierra.

Aquests, són, doncs, els 25 regidors del nou mandat que inicia Sant Cugat:

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.