Què passarà aquest 2018 a Volpelleres?

Com aquest 2018 estem d'aniversari que ningú descarti alguna sorpresa més, perquè n'hi haurà!

Aquest 2018 fa 10 anys que Volpelleres va començar la seva nova etapa com a barri de Sant Cugat, i durant tot aquest temps no ha deixat de créixer, no només en població sinó també en equipaments i serveis. I el 2018 aquest creixement s'intensificarà encara molt més.

En l'àmbit d'equipaments, serà a finals d'any que es posarà en marxa el tan desitjat Mercat Municipal, que acollirà entre 15 i 20 parades amb productes frescos de proximitat. Abans però, ja tindrem enllestit el nou IES Leonardo da Vinci, que acollirà fins a 1.100 alumnes i comptarà amb 6 línies d'ESO i 3 de batxillerat.

Però el 2018 també serà l'any d'inici d'altres dos grans projectes al barri. Així, es començarà la construcció de l'escola La Mirada, amb 3 línies de primària, al costat del nou institut. I també haurien de començar les actuacions de millora contemplades al projecte del parc metropolità del Bosc de Volpelleres, amb les que es donarà per fi resposta a una de les més antigues demandes de @Volpelleres.

Pel que fa a les activitats, 2018 acollirà dues festes que ja tenim consolidades al barri: Festa Major i Nadal a Volpelleres. També repetirem el cinema a la fresca, una novetat de l'any passat que va tenir molt bona acollida entre els veïns. I com aquest 2018 estem d'aniversari que ningú descarti alguna sorpresa més, perquè n'hi haurà!

Aquest any també finalitzaran algunes de les obres que tenim en marxa al barri. En aquest sentit la població de Volpelleres es preveu que superi els 6 mil habitants.

I tot i que serà un any molt intens, nosaltres no perdrem de vista els nous reptes: la Masia de Can Canyameres i el Parc de la Guineu, en els que ja estem treballant.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem