Obres a Volpelleres, temps de paciència i de control

És important que es respectin els horaris dels treballs, entre les 8 i les 22 hores

Segons vam anunciar a principis d'any, Volpelleres està creixent. L'skyline del nostre barri, on tornen a predominar les grues torre, és una prova inequívoca.

En alguns casos, però, les obres que per uns són símbol d'esperança d'una nova llar, per altres signifiquen un temps de molèsties i sacrifici. I a Volpelleres això s'accentua. Actualment tenim en marxa deu obres, en diferents fases d'execució, i la previsió és que hi hagi més aviat. Un fet que implica un esforç addicional per part de tots, assumint que és quelcom necessari per a la consolidació urbanística del nostre barri.

No obstant això, aquestes obres han d'afectar el mínim possible la nostra convivència i, en cap cas, han de suposar un deteriorament del nostre barri.

En aquest sentit és important que es respectin els horaris dels treballs, entre les 8 i les 22 hores, i que no es superin els sorolls permesos. També cal prestar atenció a l'ocupació que es fa de la via pública, ja que ha de garantir un pas mínim per a vianants, en unes condicions adients de seguretat i accessibilitat i de supressió de barreres. Són obres amb les quals haurem de conviure temps, pel que s'ha d'evitar que s'embruti la via pública, i s'han de netejar o reposar les parts i els elements urbans afectats. I tot això amb la periodicitat que s'escaigui per fer-ho possible i afavorir la convivència.

Però no només les obres. Els solars també han de mantenir-se lliures de deixalles i de vegetació i en les condicions adequades d'higiene, salubritat i seguretat, inclosa l'exigència de desratitzar.

Temps de paciència i de control. Nosaltres estarem a sobre. Tot sigui pel creixement del barri en positiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem