Nou espai públic per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure

Com és sabut, Sant Cugat i l'esport formen un binomi indissoluble i indiscutible

Un any més, l'Ajuntament brinda l'oportunitat a veïns i entitats de la ciutat de decidir una part de les inversions del pressupost municipal. Aquest cop dos milions d'euros pels anys 2018 i 2019. I un cop més, des de @Volpelleres, ens hem implicat en aquest procés participatiu amb diferents propostes, amb l'objectiu de millorar, no solament el nostre barri, sinó també la ciutat.

Com és sabut, Sant Cugat i l'esport formen un binomi indissoluble i indiscutible. D'una banda, per la llarga tradició esportiva de la ciutat, fonamentada per un teixit associatiu centenari, potent i avantguardista. I d'altra, perquè es tracta d’una ciutat verda que convida a practicar esport als espais públics.

Doncs bé, en aquest sentit, una de les propostes que s’ha fet des de l’associació ha estat un nou espai públic per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure. Una proposta amb visió de ciutat que busca l’equilibri territorial de les instal·lacions urbanes esportives a l'aire lliure, tant de les tradicionals (bàsquet, futbol sala, voleibol, patins en línia, taules de tenis taula, etc.), com de les més modernes (Skatepark i Street Workout Park), i fins i tot la incorporació d’un circuit d'educació vial a la ciutat. Hem pensat que el seu emplaçament més idoni seria la zona verda situada entre el c/ Vallespir i el c/ del Túnel de Can Bellet, a tocar de la carretera de Rubí.

Una app de participació ciutadana, campanyes per promoure el civisme, wifi gratuït a espais públics i la millora de parcs infantils i espais de socialització de gossos, són les altres propostes que hem presentat i que podeu consultar al nostre web.

Volpelleres #PracticaCiutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem