Sant Cugat Network es presenta per buscar sinergies entre empresaris locals

Aquesta organització empresarial inicia unes jornades mensuals de 'networking'

El restaurant Paisà de Sant Cugat acollirà una trobada de networking empresarial aquest dimecres 21 de març de les 19.30 a 22.30 hores. Com és habitual en aquest tipus de reunions d'empresaris, els assistents tindran 3 minuts per presentar el seu negoci a la resta d'assistents. Després, el psicòleg Tomás Navarro, fundador de l'empresa de benestar emocional Panta Rei, oferirà certs consells per a la comunicació dins de l'àmbit empresarial relacionats amb el coaching i la psicologia positiva. També hi haurà un espai, el business corner, per deixar o agafar informació promocional de les empreses en suport de flyers, targetes de visita, etc.

El networking és un terme americà importat que descriu una manera més amplia d'ampliar l'agenda de contactes empresarials en un moment on l'expansió tecnològica amplia l'horitzó de conèixer, contactar i crear noves oportunitats empresarials. Sant Cugat Network explica que l'objectiu d'aquestes reunions mensuals és "la creació de noves xarxes professionals entre potencials i actuals emprenedors, experts del sector i inversors de Sant Cugat del Vallès i voltants".

Aquestes reunions tindran lloc un dia al mes en un restaurant diferent de Sant Cugat. L'entrada per la sessió de networking d'aquest 21 de març tindrà un preu de 6 euros i a part de l'assistència a l'acte inclou un assortit de pizzes i una beguda. Si hi voleu assistir us heu d'inscriure aquí.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem