Abans d'acabar l'any es crearà la Taula d'Habitatge per treballar contra els desnonaments

Aquest acord s'ha près a la trobada entre les entitats financeres de Sant Cugat amb representants de l'Ajuntament

Abans que acabi aquest any 2012, l'Ajuntament de Sant Cugat es compromet a crear una nova taula de treball amb tots els agents implicats en la problemàtica dels desnonaments per evitar que se'n produeixin més a la ciutat. Una decisió que s'ha pres a la reunió que han fet el regidor d’Habitatge, Raül Grangé, juntament amb una trentena de representants de les entitats bancàries i caixes d’estalvi amb presència a la ciutat, que s'ha fet aquest dimecres 28 de novembre.

Tot i que els representants de les entitats bancaries han manifestat que a Sant Cugat es produeixen pocs casos de desnonament en relació a altres municipis, s'ha acordat treballar conjuntament amb l'administració local per evitar-los tots. S'ha acordat treballar per crear un protocol d'actuació per aconseguir la mediació en casos d'impagament, com ja havia demanat la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sant Cugat (PAHTStc).

Taula d'habitatge

Grangé s'ha compromès a establir la Taula d'Habitatge abans que acabi l'any amb representants de totes les parts implicades per treballar conjuntament per evitar més desnonaments. La voluntat és que la PAHTStc, associacions veïnals i representants dels diferents partits polítics es posin d'acord en les mesures que cal prendre en relació a aquest drama social.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem