337 atletes fan gran la primera Cursa Solidària Contra el Càncer Metres de Vida!

La recaptació de la cursa es donarà a conèixer aquesta setmana i l'organització, Teampartners, els lliurarà a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Catalunya.

Un total de 337 atletes (450 inscrits) han participat en una exitosa primera edició de la Cursa Solidària Contra el Càncer Metres de Vida!, aquest dissabte, 2 de juny, a la nit, amb sortida i arribada al Casal de Mira-sol. La recaptació dels diners de la cursa es farà pública al llarg d'aquesta setmana i l'organització, Teampartners, els lliurarà a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Catalunya.

Josep Díaz Carretero (33.07), en categoria masculina, i Eva Vallcanera Ambiela (43.53), han estat els primers a creuar la línia de meta en la cursa dels 10 quilòmetres, mentre que l'exatleta d'elit Reyes Estévez (16.00), padrí d'aquesta cursa solidària, i Montse Heredia (17.08) s'han imposat en la prova dels 5 quilòmetres. També hi ha hagut una cursa infantil (categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil) amb un traçat d'1 quilòmetre.

Requeno: "Ha estat tot un èxit"

Reyes Estévez, a la dreta de la imatge. FOTO: Bernat Millet

Xavier Requeno, gerent de Teampartners, ha destacat que "ha estat tot un èxit, en un ambient festiu i fantàstic on la gent ha marxat molt contenta. La idea és consolidar aquesta cursa".

L'organització també ha ofert una botifarrada, una batucada, una classe de zumba i l'actuació musical dels grups Bruce.cat i La Banda de la Soci.

També cal destacar que com a activitat paral·lela en aquesta primera Cursa Solidària Contra el Càncer Metres de Vida! el prestigiós Doctor Josep Tabernero va oferir la xerrada "Hàbits saludables i esport" el divendres 18 de maig, al claustre del Monestir de Sant Cugat. Tabernero és una prestigiosa figura reconeguda arreu del món per la seva recerca en l'àmbit de l'oncologia.

Cal explicar que en la campanya de promoció d'aquesta cursa hi han participat molts esportistes d'elit.

També s'ha fet una cursa infantil. FOTO: Bernat Millet
Més informació
 
Comentaris

Destaquem