Abraham visita l'escola de futbol de Pericos de Sant Cugat

El futbolista del primer equip del RCD Espanyol ha conversat amb els jugadors de la XEF Sant Cugat

Abraham González, futbolista del primer equip del RCD Espanyol, ha visitat aquest dilluns, 1 de juny, a la tarda, a la ZEM La Guinardera, l'escola de futbol XEF (Xarxa d'Escoles de Futbol) de Sant Cugat de la penya Pericos de Sant Cugat. Abraham, de 29 anys, ha respòs les preguntes dels jugadors de l'escola i ha signat autògrafs. El jugador blanc-i-blau ha explicat als més petits que va començar a jugar a futbol als 7 anys; que als 18 es va convertir en jugador professional jugant al Terrassa FC a la 2a Divisió, i que, des que és professional, ha militat en sis equips. El migcampista ha explicat als mitjans que "en aquestes edats, els nens s'han de divertir jugant a futbol".

L'acte també ha comptat amb la presència de Lorena Ferrara, patrona de la Fundació Privada del RCD Espanyol; Jordi Munté, secretari de la fundació, i Toni Giménez, president de Pericos de Sant Cugat, penya oficial del RCD Espanyol. La Xarxa d'Escoles de Futbol del RCD Espanyol és un projecte que gestiona la Fundació Privada del RCD Espanyol i té com a objectiu oferir un model d'escola de futbol.

Sisena temporada i 70 nens en formació

Els integrants de la XEF Sant Cugat, amb Abraham. FOTO: À. L. P.

Aquesta ha estat la sisena temporada de la XEF Sant Cugat i ha comptat amb la participació d'uns 70 nens i nenes de 4 a 14 anys. Marc Ventura, director de la XEF Sant Cugat, ha assenyalat que el principal objectiu d'aquesta escola de futbol, amb entrenadors titulats, és la formació.

Tot i que l'objectiu no és la competició, per segon any consecutiu, la XEF Sant Cugat ha participat amb la lliga de futbol 7 dels Jocs Esportius Escolars del Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa. Enguany, ho ha fet amb quatre equips: un prebenjamí, un benjamí, un aleví i un infantil.

Jornada de portes obertes

El jugador del RCD Espanyol va firmar autògrafs a tots els nens de l'escola de futbol. FOTO: À. L. P.

La XEF Sant Cugat de la penya Pericos de Sant Cugat ha organitzat una jornada de portes obertes pels dies 15 i 17 de juny, de 18 a 19.30 hores, a la ZEM La Guinardera.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem