El Campionat d'Skateboard Amateur s'estrena per Festa Major

Se celebra aquest divendres, a l'skate park del parc de la Pollancreda. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar el mateix dia de la prova

El primer Campionat d'Skateboard Amateur per la Festa Major de Sant Cugat se celebra aquest divendres, 1 de juliol, a l'skate park del parc de la Pollancreda, de 10 a 22 hores. De 10 a 14 hores els riders podran fer entrenaments, i a la tarda, de 16 a 22 hores, se celebrarà la competició. Aquest acte és una de les novetats del programa d'activitats esportives de la festa grossa de la ciutat.

Inscripcions gratuïtes

El Club de Riders de Sant Cugat organitza aquesta iniciativa, amb un màxim de 50 places. Les inscripcions, gratuïtes, es podran formalitzar el mateix dia del campionat. Hi haurà la categoria d'amateurs i la d'open. L'organització lliurarà un trofeu als tres primers classificats de cada categoria i d'altres distincions als riders participants.

 

Durant la jornada es faran diferents sorteigs de regals i aquells que ho vulguin també podran fer-se socis del Club de Riders Sant Cugat, una entitat esportiva que va néixer al març i que té com a objectiu promoure els esports de lliscament entre els santcugatencs.

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat. 

 

Des de llavors, i fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donaran forma a la festa grossa més llarga del municipi. 

 

Com no podia ser d'una altra manera el TOT farà un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de sí la Festa Major. Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

 

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podreu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem