El Club Gimnàstica Artística Sant Cugat fa un pas endavant en la Lliga Ibèrica

L'entitat ha participat en la seva segona competició nacional, des que es va fundar el 2013

Després de fer-ho al desembre a Villarreal, el Club Gimnàstica Artística Sant Cugat ha participat en la seva segona competició nacional, des de la seva creació l'any 2013. L'entitat ha competit en la segona fase -la primera es va fer al desembre a Villarreal- de la quarta edició de la Lliga Ibèrica, que organitza l'empresa HS Sport Club. El campionat s'ha celebrat a Ferrol (Galícia), aquest dissabte 25 de gener. La tercera i última fase, abans de la fase final, tindrà lloc a Onda (Castelló), al març.

Núria Palos: "Dels 18 clubs, hem estat l'únic que ha pujat 12 punts de diferència respecte a la primera fase"

Tot i la 17a i penúltima posició en la categoria Kids, Núria Palos, presidenta del Club Gimnàstica Artística Sant Cugat, ha destacat que "dels 18 clubs participants en la nostra categoria, hem estat l'únic que ha estat capaç de pujar 12 punts de diferència respecte a la primera fase, que en gimnàstica artística, són molts punts. Això vol dir que l'evolució ha estat molt gran, de 0 a 100. El balanç és de 10". Palos també ha explicat que "aquestes gimnastes comencen a competir en campionats nacionals i estan aprenent molt. Està sent una molt bona experiència".

En aquesta Lliga Ibèrica hi participen clubs escolars i federats de diferents punts de l'Estat espanyol. En aquesta ocasió, ho han fet més de mig miler de gimnastes.

Les protagonistes

Les sis gimnastes que han defensat el Club Gimnàstica Artística Sant Cugat, de 9 i 10 anys, han estat Luna Miguel, Elia Velilla, Mariangel Picorelli, Greta Iandoli, Valèria Argüelles i Olga Oriete.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem