Company: “Cada vegada que surto amb bicicleta penso que he pogut sortir un dia més”

Als seus 73 anys, el Siscu ja en fa 60 que fa ciclisme de carretera. Cada diumenge, amb la Unió Ciclista Sant Cugat, fa un centenar de quilòmetres

El Siscu té 73 anys i en fa 60 que fa ciclisme de carretera. “No he practicat cap altre esport. Sempre he estat fidel a la bicicleta”, explica. Cada diumenge surt a fer un centenar de quilòmetres amb els seus companys de la Unió Ciclista Sant Cugat. “Ho faig per mantenir-me bé físicament i per compartir una bona estona amb companys del club”, argumenta. Tot i l’esforç físic que requereix el ciclisme, el Siscu no vol deixar la seva passió. “Cada vegada que surto amb bicicleta penso que he pogut sortir un dia més, que és un regal de Déu. Ho faig molt il·lusionat”.

Reconeix que no se li ha passat pel cap deixar de pedalar, però que potser quan arribi als 75 anys serà un bon moment per deixar-ho. El Siscu anima tothom perquè a partir dels 40 anys “no deixi de fer activitat física i que cadascú faci esport al seu ritme”.

De jove, el Siscu va participar en diferents proves amateurs, tot i que el seu objectiu no era la competició, sinó gaudir amb la bicicleta per les carreteres catalanes.

El Siscu està vinculat a la Unió Ciclista Sant Cugat des dels 12 anys (des del 1957) i fa més de deu anys que n’és el secretari i el responsable de l’arxiu històric del club. També ha estat vocal i secretari del club en diferents etapes, però mai s’ha desvinculat del club. Al contrari, on hi ha la Unió Ciclista Sant Cugat, sempre hi ha el Siscu.

Aquesta informació està extreta del reportatge "Fer esport després dels 40", que va publicar el DIARI de Sant Cugat el 10 de juliol. El TOT Sant Cugat ha publicat i anirà publicant aquest reportatge amb diferents peces en els pròxims dies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem