Debut històric del PHC Sant Cugat a l'OK Lliga, a la pista del campió de la Copa CERS

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat s'estrena a la millor lliga del món d'hoquei patins contra el Lleida Llista Blava, que s'acaba de proclamar subcampió de l'Hoquei Lliga Catalana

Dia històric pel primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que aquest diumenge, 23 de setembre, a les 12 hores, debuta a l'OK Lliga, la màxima categoria de l'hoquei sobre patins estatal. I ho fa a la pista del CE Lleida Llista Blava, l'actual campió de la Copa CERS, títol que va aconseguir el 29 d'abril davant l'OC Barcelos, el seu primer títol europeu.

Per aquest partit, el tècnic del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, podrà comptar amb tots els seus jugadors. Jordi Gabarra, que en l'últim entrenament de la setmana -dijous- va rebre l'impacte de la pilota a la cara i li va obrir una cella, també podrà jugar.

Vadillo: "Tenen un joc molt vertical i molt físic"

Joan Carles Vadillo, que dirigirà el sènior A masculí per tercera temporada consecutiva, ha apuntat que "serà un partit duríssim, contra el campió de la Copa CERS. És un equip que en els últims anys ha fet un salt qualitatiu molt important, amb un joc molt vertical i molt físic".

IMG 0424

Joan Carles Vadillo, entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat. FOTO: Lali Álvarez

La temporada passada, 5è a l'OK Lliga

El CE Lleida Llista Blava, que recenment s'ha proclamat subcampió de la 14a edició de l'Hoquei Lliga Catalana -va perdre la final amb el FC Barcelona-, és un equip que des del 1951, any de la seva fundació, ha jugat a l'OK Lliga en diferents etapes. L'última vegada que va ascendir a la millor lliga del món d'hoquei sobre patins va ser la temporada 2012-2013. Subcampió de la Copa CERS l'any 2003, l'equip del Segrià va finalitzar la temporada passada, la 2017-2018, en la 5a posició de 16 conjunts a l'OK Lliga, amb 52 punts.

Debut a la Lliga Catalana

El PHC Sant Cugat va finalitzar la seva primera participació en la 14a edició de l'Hoquei Lliga Catalana amb un balanç d'1 victòria i 2 derrotes. En la primera fase d'aquesta competició (en el grup C), els vermell-i-negres van guanyar (3-0) el CH Lloret Vila Esportiva, el dimarts 28 d'agost, al Pavelló 2. Els dos partits que van perdre van ser a la pista del Citylift Girona CH (5-1), el divendres 24 d'agost, i a la pista del CE Noia Freixenet (5-1), el divendres 31 d'agost. Per passar a la segona fase, els de Joan Carles Vadillo, que van ser eliminats, havien d'acabar entre els dos primers classificats del grup, i van ser tercers.

Pretemporada

El PHC Sant Cugat, que va iniciar la pretemporada el dilluns 13 d'agost, també ha jugat tres partits més de preparació. El primer va acabar amb victòria local (5-4) davant la selecció espanyola sub-20, el dimecres 22 d'agost, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. El segon va ser a la pista del Reus Deportiu, el dilluns 27 d'agost, on va perdre (7-4). L'últim enfrontament va ser el dimarts 11 de setembre, al Pavelló 2, en la Copa Monestir, que va guanyar (2-1) al CH Palafrugell, equip d'OK Lliga Plata.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem