El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí inicia la seva primera pretemporada a l'OK Lliga

El primer equip masculí inicia la pretemporada el dilluns 13 d'agost, i del 25 al 28 d'agost disputaran la primera fase de l'Hoquei Lliga Catalana, amb el Noia, el Girona i el Lloret

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que aquesta temporada 2018-2019 s'estrena a l'OK Lliga, inicia la pretemporada el pròxim dilluns 13 d'agost. Del 25 al 28 d'agost, els de Joan Carles Vadillo, que dirigirà el sènior A masculí per tercera temporada consecutiva, jugaran la primera fase de la 14a edició de l'Hoquei Lliga Catalana. Els de Joan Carles Vadillo, que han estat enquadrats en el grup C, s'enfrontaran al CE Noia Freixenet, al Citylift Girona CH i al CH Lloret Vila Esportiva. El dissabte 25 d'agost, a les 20 hores, el PHC Sant Cugat visitarà el Citylift Girona CH; el dimarts 28 d'agost, a les 20 hores, rebrà el CH Lloret Vila Esportiva, i el divendres 31 d'agost, a les 20.30 hores, jugarà a la pista del CE Noia Freixenet.
 

També amb la sub-20 espanyola i el Reus Deportiu

Durant la pretemporada, el PHC Sant Cugat jugarà dos partits d'entrenament, contra la selecció espanyola sub-20, el dimecres 22 d'agost, al CAR de Sant Cugat, i a la pista del Reus Deportiu, el dilluns 27 d'agost. També jugarà la Copa Monestir a Sant Cugat el dimarts 11 de setembre, amb el CH Palafrugell.

El porter Xevi Arcas i el jugador Jordi Gabarra, que torna al primer equip després d'un any a Austràlia (arriba a finals d'agost), són els dos fitxatges del Patí Hoquei Club Sant Cugat per a la pròxima temporada 2018-2019. Arcas, de 20 anys, arriba procedent del FC Barcelona B, amb qui aquesta campanya ha assolit l'ascens a l'OK Lliga Plata.

Continuen a l'equip el porter David Toda i els jugadors Pau Gilabert, David Yepes, David Martínez, Joan Farnés, Borja Ferrer i Cesc Maideu. Pol Claramunt, que va aterrar a Sant Cugat la temporada 2017-2018, marxa a la Xina, tot i que té previst tornar a jugar amb el PHC Sant Cugat al gener.

El PHC Sant Cugat s'estrenarà a l'OK Lliga el diumenge 23 de setembre, quan visitarà la pista del CE Lleida Llista Blava.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem