El Patí Hoquei Club s'estrena a l'OK Lliga amb l'objectiu "de lluitar per la permanència"

El primer equip masculí debuta diumenge en la màxima categoria estatal a la pista del CE Lleida Llista Blava

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que aquesta temporada, 2018-2019, s'estrena a l'OK Lliga, la màxima categoria estatal, debuta aquest diumenge, 23 de setembre, a les 12 hores, a la pista del CE Lleida Llista Blava. Per aquest partit, el tècnic podrà comptar amb tots els seus jugadors.

Joan Carles Vadillo, que dirigirà el sènior A masculí per tercera temporada consecutiva, ha assegurat que l'objectiu no és altra que "el de lluitar per la permanència".

Xevi Arcas i Jordi Gabarra, les novetats

El porter Xevi Arcas i el jugador Jordi Gabarra, que torna al primer equip després d'un any a Austràlia, són els dos fitxatges del Patí Hoquei Club Sant Cugat per aquesta temporada 2018-2019. Arcas, de 20 anys, arriba procedent del FC Barcelona B, amb qui aquesta campanya ha assolit l'ascens a l'OK Lliga Plata.

Continuen a l'equip el porter David Toda i els jugadors Pau Gilabert, David Yepes, David Martínez, Joan Farnés, Borja Ferrer i Cesc Maideu. Pol Claramunt, que va aterrar a Sant Cugat la temporada 2017-2018, marxa a la Xina, tot i que té previst tornar a jugar amb el PHC Sant Cugat al gener.

Debut a la Lliga Catalana

El PHC Sant Cugat ha finalitzat la seva primera participació en la 14a edició de l'Hoquei Lliga Catalana amb un balanç d'1 victòria i 2 derrotes. En la primera fase d'aquesta competició (en el grup C), els vermell-i-negres van guanyar (3-0) el CH Lloret Vila Esportiva, el dimarts 28 d'agost, al Pavelló 2. Els dos partits que van perdre van ser a la pista del Citylift Girona CH (5-1), el divendres 24 d'agost, i a la pista del CE Noia Freixenet (5-1), el divendres 31 d'agost. Per passar a la segona fase, els de Joan Carles Vadillo, que van ser eliminats, havien d'acabar entre els dos primers classificats del grup, i van ser tercers.

El PHC Sant Cugat, que va iniciar la pretemporada el dilluns 13 d'agost, també ha jugat tres partits més de preparació. El primer va acabar amb victòria local (5-4) davant la selecció espanyola sub-20, el dimecres 22 d'agost, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. El segon va ser a la pista del Reus Deportiu, el dilluns 27 d'agost, on va perdre (7-4). L'últim enfrontament va ser el dimarts 11 de setembre, al Pavelló 2, en la Copa Monestir, que va guanyar (2-1) al CH Palafrugell, equip d'OK Lliga Plata.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem