Dos clubs italians i un danès, en el Torneig Internacional de Voleibol Base

Són la Scuola di Pallavolo Anderlini i el Pallavolo Tor Sapienza, i el DSV Brondby Volleyball Klub de Dinamarca, que debuta en el campionat

Dos clubs italians, la Scuola di Pallavolo Anderlini i el Pallavolo Tor Sapienza, i el DSV Brondby Volleyball Klub de Dinamarca, que s'estrena en la competició, són els tres clubs europeus que participaran en el 13è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez (és qui va crear aquest campionat). El que és un dels torneigs de voleibol base femení de referència a l'Estat espanyol l'organitzarà el DSV Club Voleibol Sant Cugat, del dijous 15 al diumenge 18 de setembre.

Quatre clubs espanyols

De fora de Catalunya hi jugaran quatre entitats: el Feel Volley Alcobendas, el CV Torrejón, l'AD Voleibol Rivas i el Getxo Voleibol. També hi competiran sis clubs catalans: el CVB Barça, el CV Vall d'Hebron, el CV Esplugues, el CV Sant Boi, el Vòlei Sant Esteve i l'AE Carles Vallbona. La principal novetat després de molts anys d'absència és la participació del CVB Barça. Aquest fet fa pensar que les relacions entre ambdues entitats s'han normalitzat.

Un any més, les categories que estableix l'organització són la d'infantil (U-14), amb 16 equips; la cadet (U-16), amb 16 equips, i la juvenil (U-18), amb 14 equips. Hi participaran 46 equips, amb mig miler de jugadores.

El 13è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat Miquel Martínez començarà el dijous 15 i divendres 16 al pavelló de Valldoreix, mentre que el cap de setmana del 17 i 18 es disputarà als tres pavellons de la ZEM Rambla del Celler.

Calendari Internacional d'Esdeveniments Esportius a Catalunya

Un any més, aquest torneig internacional de voleibol de base femení forma part del Calendari Internacional d'Esdeveniments Esportius a Catalunya, que impulsen la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consell Català de l'Esport.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem