El Club Esportiu Valldoreix bat el rècord de participació del circuit Rafa Nadal

Amb mig miler de tennistes, l'entitat ha acollit el torneig per tercer any consecutiu

La tercera de les sis proves del circuit juvenil Rafa Nadal Tour By Mapfre de tennis, que s'ha jugat al Club Esportiu Valldoreix del 18 al 27 de març, ha aconseguit rècord de participació, amb mig miler de jugadors. S’hi han inscrit més de mig miler de tennistes de diferents punts de l’Estat espanyol i, fins i tot, algun jugador internacional. Entre tennistes de la BTT Tennis Academy, situada al Club Esportiu Valldoreix, i jugadors d’aquest club, hi han participat una quinzena de jugadors. El Club Esportiu Valldoreix ha acollit, per tercer any consecutiu, aquest torneig.

Els campions i campiones

Els campions han estat Daniel Mérida i Carolina Gómez, en la categoria sub-12, i Mario Marqués i Leyre Romero, en sub-14. Durant la competició, l’organització ha desenvolupat diferents activitats i dinàmiques per fomentar els valors. El tennista Rafa Nadal és qui impulsa aquest campionat de tennis formatiu que va a benefici de la Fundació Rafa Nadal.

Les últimes tres proves

Les altres tres proves es faran a Rocafort (València), del 7 al 15 de maig; Alacant, del 18 al 26 de juny, i a Majadahonda (Madrid), del 16 al 24 de juliol. Els set millors classificats de cada categoria, més el tennista que hagi guanyat el Trofeu de Valors, disputaran el Màster Final a Mallorca, del 22 al 25 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem