El Club Handbol Sant Cugat iniciarà la lliga a la pista del Joventut Handbol Mataró

El sènior A masculí, que aquesta temporada ha estat sisè, visitarà la pista d'un conjunt que ha acabat quart

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat iniciarà la lliga al grup D de la Primera Estatal el cap de setmana del 26 i 27 de setembre, a la pista del Joventut Handbol Mataró, conjunt que aquesta temporada 2014-2015 ha finalitzat en quarta posició. Els vermell-i-negres, que enguany han estat sisens, jugaran per segona campanya consecutiva a la categoria de bronze de l'handbol espanyol.

El calendari de la primera volta

En la primera volta, el CH Sant Cugat jugarà 7 partits a camp contrari, davant el Joventut Handbol Mataró, el CDE El Pilar Maristas (equip que ha ascendit de categoria), l'H. Sant Joan Despí (ha estat 8è), el Sant Martí-Adrianenc (2n), l'H. Sant Esteve Sesrovires (9è), el KH-7 BM Granollers (1r), i l'H. Esplugues (12è).

 

Al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler afrontarà 8 encontres en la primera volta, davant l'H. Palautordera (7è), l'H. Lleida Pardinyes (ha acabat 8è a Lliga Catalana i ha comprat la plaça al CE Vendrell), l'OAR Gràcia Sabadell (11è), La Salle Bonanova (ha ascendit a la Primera Estatal com a campió de la Lliga Catalana), UE Sarrià (5è), l'H. Sant Quirze (13è), La Salle Montcada (3r), i l'H. Gavà (14è i antepenúltim).

 

Després de 30 jornades de competició, el conjunt que aquesta campanya 2015-2016 entrenarà per primera vegada Armand Rubiño tancarà la lliga a la pista de l'H. Gavà.

Contra el Barça, a la Supercopa Catalunya

El primer equip del FC Barcelona, actual campió d'Europa i de la Lliga ASOBAL, serà l'adversari del Club Handbol Sant Cugat en les semifinals, a partit únic, de la Supercopa Catalunya. El partit es jugarà el divendres 21 d'agost a Sant Cugat, a les 20 hores, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

L'altra semifinal la jugaran l'Handbol Bordils i el BM Granollers. Les semifinals d'aquesta competició la juguen els dos conjunts de la Lliga ASOBAL, el FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers, i els dos finalistes de la Copa Catalana, l'H. Bordils, campió, i el CH Handbol Sant Cugat, subcampió. Els enfrontaments es disputara a la pista del conjunt d’inferior categoria. La final es jugarà el divendres 28 d'agost.

La pretemporada s'avança al 17 d'agost

Tot i que inicialment estava previst que el CH Sant Cugat iniciés la pretemporada el dilluns 24 d'agost, el fet d'haver de jugar amb el Barça el 21 d'agost ha fet que el primer equip avanci l'inici de la pretemporada al 17 d'agost.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem