El Club Handbol Sant Cugat rebrà el FC Barcelona en les semifinals de la Supercopa

El partit es jugarà el divendres 21 d'agost a Sant Cugat. El Barça és l'actual campió d'Europa i de la Lliga ASOBAL

El primer equip del FC Barcelona, actual campió d'Europa i de la Lliga ASOBAL, serà l'adversari del Club Handbol Sant Cugat en les semifinals, a partit únic, de la Supercopa Catalunya. El partit es jugarà el divendres 21 d'agost a Sant Cugat, en una instal·lació i un horari encara per determinar.

El sorteig s'ha celebrat aquest divendres, 17 de juliol, al matí, a la seu de la Federació Catalana d'Handbol. D'altra banda, el Bordils rebrà el BM Granollers. Les semifinals d'aquesta competició la juguen els dos conjunts de la Lliga ASOBAL, el FC Barcelona i el Fraikin BM Granollers, i els dos finalistes de la Copa Catalana, l'Handbol Bordils, campió, i el CH Handbol Sant Cugat. Subcampió. Els enfrontaments es disputen a la pista del conjunt d’inferior categoria. La final es jugarà el 28 d'agost.

Rubiño: "És un fet històric pel club"

El nou entrenador del CH Sant Cugat, Armand Rubiño, que debutarà oficialment amb aquest partit, ha explicat al TOT Sant Cugat que aquest partit amb el FC Barcelona “és un premi per a l'equip i el club. És un fet històric per a l'entitat i hem de gaudir d'aquest esdeveniment. Espero que el pavelló estigui ple”.

La pretemporada s'avança al 17 d'agost

Tot i que inicialment estava previst que el CH Sant Cugat iniciés la pretemporada el dilluns 24 d'agost, el fet d'haver de jugar amb el Barça el dia 21 d'agost ha fet que el primer equip avanci l'inici de la pretemporada al 17 d'agost.

De moment, els únics partits de pretemporada que estan confirmats són els que el CH Sant Cugat jugarà el cap de setmana del 5 i 6 de setembre, al torneig de l'OAR Gràcia de Sabadell.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem