El Club Handbol Sant Cugat planta cara a la selecció júnior de Qatar

Centenars de persones han omplert el Pavelló 3 per viure aquest partit internacional amistós, en una gran festa de l'handbol sancugatenc

En una gran festa de l'handbol sancugatenc, el CH Sant Cugat ha organitzat un partit internacional amistós entre el primer equip de l'entitat i la selecció júnior de Qatar, campiona d'Àsia, aquest divendres, 9 de juny, a la nit. Centenars de persones han omplert el Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler per viure en directe aquesta festa, on el club ha volgut, una vegada més, que els nens i nenes que practiquen handbol a les escoles de Sant Cugat també en fossin protagonistes.

Donen la cara

En un bon partit, el Club Handbol Sant Cugat ha jugat de tu a tu davant la selecció nacional de Qatar, que està fent una gira pel territori català per preparar el Mundial Júnior que es disputarà al juliol, a Algèria. L'equip qatarià s'ha imposat per 29 gols a 35 i en la mitja part guanyava per 15 a 17. Durant l'enfrontament, el tècnic local David López Lupus ha donat minuts a tots els jugadors convocats, amb presència, també, de jugadors del segon equip. L'entrenador ha explicat que "excepte els primers minuts del segon temps, hem fet un bon partit. Hem plantat cara al rival".

Comiat a Héctor Gómez

El partit també ha servit per acomiadar Héctor Gómez, un jove jugador que s'ha format al club i que marxa a l'Handbol Sant Esteve Sesrovires, conjunt de la mateixa categoria i grup que el CH Sant Cugat, la Primera Estatal, i per veure el debut de Matías Galán, precedent del FC Barcelona B, de moment l'únic fitxatge extern del CH Sant Cugat.

Un dels molts al·licients del partit ha estat veure, de nou, un entrenador de la categoria de Valero Rivera, exentrenador del primer equip del FC Barcelona i exseleccionador espanyol, amb un gran palmarès, ara seleccionador dels equips junior i absolut de Qatar. Cal recordar que fa un any, el CH Sant Cugat també va jugar un encontre internacional amistós amb Qatar, però aquesta vegada amb la selecció absoluta.

El Club Handbol Sant Cugat ha finalitzat la lliga del grup D de la Primera Estatal en la 8a posició de 16 equips, amb un balanç en la competició d'11 victòries, 1 empat i 18 derrotes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem