Segon ascens consecutiu del Club Handbol Sant Cugat C, que puja a Segona Catalana

El sènior C es va crear fa tres temporades

Amb només tres temporades des de la seva creació, el sènior C del Club Handbol Sant Cugat ha aconseguit dos ascensos consecutius. Aquesta temporada 2016-2017 ha pujat de 3a a 2a Catalana, i ho ha fet després de superar la fase de promoció d'ascens. Primer ha eliminat el CH Cardedeu i, després, el CH Montgrí. Amb el CH Cardedeu va guanyar els dos partits, a fora (25-36) i a casa (33-30), i amb el CH Montgrí va perdre a fora (27-25), però va superar l'eliminatòria al Pavelló 3, amb un 41-20.

Cap derrota en les primeres 16 jornades de lliga

El sènior C del Club Handbol Sant Cugat ha aconseguit dos ascensos en les últimes tres temporades. FOTO: CH Sant Cugat

En la lliga regular, el CH Sant Cugat C va acabar 5è de 14 equips i no va poder aconseguir l'ascens directe (pujaven els 3 primers classificats). Del quart al setè classificat van jugar la fase de promoció d'ascens. Els vermell-i-negres no van perdre cap partit en les primeres 16 jornades de lliga (d'un total de 26 jornades), amb un balanç de 14 victòries i 2 empats. Però, després, van acumular 4 derrotes consecutives que els van fer molt mal.

Kike Cruz: "Tots els jugadors han participat d'aquest ascens"

L'entrenador del sènior C del CH Sant Cugat, Kike Cruz, també segon entrenador del primer equip, ha assenyalat que "hem fet una temporada perfecte i tots els jugadors han participat d'aquest ascens". Cruz complirà la pròxima temporada 2017-2018 la seva tercera campanya al capdavant d'aquest equip, que tants èxits li està donant.

Els 15 protagonistes

Els 15 jugadors que han fet possible aquest ascens han estat els porters Roger Sala i Arnau Gratti, i els jugadors Martí Serra, Javi Heredia, Carles Cadenas, Oriol Corominas, Mikel Ausejo, Guillem Mallada, Dani Clusella, Bernat Sanz, Adri Boldó, Ángel Marcos, Alex Costa, Pau Ramírez i Sergi Baldi. Kike Cruz és l'entrenador d'aquest equip, i Xavi Sala i Jordi Corominas, els delegats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem