El Club Tennis Natació acull el Campionat de Catalunya Sènior de 2a Categoria

Com a acte dins del cinquantenari del club, el Club Tennis Natació Sant Cugat ha organitzat per primer any aquest torneig d'àmbit català

El Campionat de Catalunya Sènior per Equips de 2a categoria es va disputar la setmana passada -de dimecres, 29 de juny, a diumenge, 3 de juliol- a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat. Hi van participar 15 equips, i els finalistes, que van ser el Club Tennis Barcino, que es va emportar l'or, i el Junior FC, que va obtenir la plata, podran competir l'any vinent a 1a categoria. El jutge-àrbitre del torneig fou el santcugatenc Xavier Cartañá.

El Club Tennis Natació també tenia un equip, però va caure contra el Club Tennis Barcino. D'altra banda, paral·lelament es va jugar el mateix Campionat de Catalunya de 1a categoria al Club Pàdel Barcelona – El Prat, on l'equip femení del CTN va quedar en segona posició.

A l'entrega de premis hi va assistir Francesc Xavier Esteban, en representació de la Federació Catalana de Pàdel; Antoni Lloret, president del club, i els membres de la Junta Directiva Marta Petrus i Jordi Vilela. Manu Navas, director de l'escola de pàdel del Natació, celebra l'èxit d'aquesta primera edició, i intentaran repetir-la l'any vinent, o, almenys, un torneig similar. Ho veu possible gràcies a la "bona relació amb la federació, que cada cop és més estreta."

Pròxims esdeveniments del cinquantenari

Des del febrer que se celebren actes per commemorar l'aniversari del club. L'abril va ser un mes intens, ple d'esdeveniments tals com la recreació del partit històric de dobles del Campionat d'Espanya Infantil Manuel Alosno del 1986, que van guanyar Àlex Corretja i Àlex Bragado; l'exhibició de pàdel amb el núm. 1 del món Fernando Belasteguín i Àlex Corretja formant parella; o el torneig temàtic dels 70's.

Al maig es va jugar el torneig de pàdel oficial de categoria de Plata, amb 1.800 euros en premis a repartir; es va inaugurar l'exposició històrica a la Casa Museu Cal Gerrer; la interpretació de l'obra de teatre El metge a garrotades de Molière, a càrrec d'uns socis del club; i es va realitzar el torneig obert de pàdel CTN-Oncolliga.

Al 9 de juliol se celebrarà l'aniversari amb un gran sopar de gala, a les instal·lacions del club; i de cara a l'inici de curs vinent se celebrarà una diada popular amb entitats de cultura tradicional i popular; un torneig quadrangular amb els 4 clubs de pàdel de Sant Cugat, que a part del CTN Sant Cugat i el Junior FC, també hi ha el Set Ball Tennis i el CE Valldoreix; i es presentarà el llibre del 50è aniversari.

50 anys de club

El Club Tennis Natació Sant Cugat és un club molt arrelat a la història del municipi. Fou fundat l'any 1966, quan entre 100 socis es decideix construir una piscina enmig del bosc, 2 pistes de tennis i la casa que encara avui continua sent la seu del club, al Camí del Crist Treballador. A partir d'aquí es va anar ampliant el club fins a arribar al club que és ara.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem