El CM Sant Cugat presenta les tres seccions competitives de l'Escola de Muntanya

El Club Muntanyenc compta amb un equip de nou esportistes d'escalada, trail running i esquí de muntanya

El Club Muntanyenc Sant Cugat ha presentat els 9 esportistes -tots santcugatencs- de les tres seccions competitives (escalada, trail running i esquí de muntanya) de l'Escola de Muntanya de l'entitat, aquest dijous, 11 d'abril, a la nit, a la seva seu. El que compta amb més integrants és l'equip de competició d'escalada, amb Simon Padín com a primera espasa. Els altres quatre esportistes competeixen en la categoria de veterans, sent un dels equips més destacats en l'àmbit català. Són Andrés Sánchez, Roger Traveset, Dani Garcia i Manu Palomino.

L'equip de competició de trail running l'integren tres esportistes que ja han aconseguit èxits esportius destacats. Són Mesi Arcos, l'actual campiona de Catalunya i subcampiona d'Espanya de Snow Running, i Álvaro Rodríguez i Òscar Monge. Finalment, Maria Illa defensarà el CM Sant Cugat en la disciplina d'esquí de muntanya, en la seva última temporada en la categoria sub-23.

Quino Hernández, membre de la comissió de l'Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat, ha assenyalat que "tots tenen els seus propis objectius, i ho estan fent molt bé".

El Campionat de Catalunya

Amb un nou format, més professionalitzat, la plaça d'Octavià serà l'escenari del Campionat de Catalunya d'escalada en bloc, el diumenge 5 de maig. Aquesta serà ja la novena competició de primer nivell que organitza l'Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat, en la que està previst la participació de més d'un centenar d'escaladors. Aquest nou format i en una superfície de 4X5 metres d'alçada per 20 metres d'amplada, farà que els escaladors competeixin amb materials d'última generació, com els que es fan servir, per exemple, a la Copa del Món, i que el campionat disposi d'altres elements complementaris com llum, música i espectacle. "Esperem que sigui un èxit", ha detallat Quino Hernández.

El Campionat de Catalunya -única prova- se celebrarà de 8 a 15 hores, en les categories sub-12, sub-14 i sub-16, i a partir de les 15.30 hores fins a les 22 hores, en sub-18, absolut i veterans, i és un dels actes més importants del 75è aniversari del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Els escaladors que representaran el CM Sant Cugat seran l'equip de competició d'escalada i escaladors de base, com Txell-Yang Reverter, Geila Macià, Genís Piera, Lucas Prieto i Júlia Roca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem