El Consell Sectorial d'Esports

Aquest òrgan substitueix l'anterior Consell Municipal de l’Esport

Com molts de vosaltres sabeu, el passat dia 18 d’aquest mes es va presentar en la seva primera reunió, el Consell Sectorial d’Esports -substitutiu del anterior Consell Municipal de l’Esport- en una sessió presidida per la nostra alcaldessa, Mercè Conesa, i que va servir per constituir-ne el consell, per presentar la proposta de reglament i també per avançar, per part del regidor d’esports, Xavier Tizón, les línies estratègiques de la regidoria per aquest mandat municipal.

En el transcurs de la mateixa i davant dels membres del Consell que hi formen part, es va establir un període de temps per la presentació d’esmenes i d’aportacions de propostes pel Reglament corresponent. Així mateix, es van establir tres taules de participació (comissions de treball): Model esportiu de la ciutat, Instal·lacions esportives i Economia i es va convidar als participants a inscriure’s indistintament a les esmentades taules com a pas previ del inici del seu treball. Va ser el tret de sortida d’un òrgan que ha d’ésser sens dubte promotor i canalitzador de propostes, suggeriments i millores de tot allò que afecti al món del esport de Sant Cugat. Un òrgan on es promogui el debat i la reflexió dels seus membres i on es puguin generar i compartir qualsevol tipus de sinergies.

El Consell està obert a tots els agents que estan presents dins l’entorn de l’esport municipal: les entitats, els clubs, les escoles i centres d’ensenyament públics i privats, partits polítics, tècnics municipals, etc. Realment es tracta d’un col·lectiu molt nombrós i rellevant que garanteix els interessos i voluntats dels ciutadans del nostre municipi i que com a representats dels mateixos en els diferents àmbits, han de aportar sobre tot molta generositat en el seu treball, responsabilitat en vers a la seva funció, implicació en els àmbits d’actuació, i tenir molt present que el fruit d’aquest treball revertirà en beneficis dels nostres conciutadans. Vull agrair des de aquí a tots els membres l’ interès en formar-ne part i els animo que bé individualment o en equips siguin capaços de millorar tot allò que afecta al món de l’esport de la nostra ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem